Vores ferie og fritid

Fejl
  • [SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but images/Graekenland/Korfu/Petriti/Petriti is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.


Tirsdag går turen mod syd, øst og langs kysten nordpå og sidst vestpå.

Vi kører nu fra vest til øst, hvor vi standser ved Petriti havn.

En dejlig hyggelig havn, hvor der er en masse lystsejlere, og nogle store og små fiskebåde.

Der er taverner som ligger helt ned til vandet. 

Efter at isen er spist, kører vi videre nordpå.

Søen Korission, også kendt som Lake Korission den lavvandet sø med beliggende i den sydvestlige del af øen Korfu . Den er ca 5 km lang og op til én kilometer bred. Dens vand fylder et areal på omkring 600 ha.

Korission søen er et naturreservat, der på den vestlige side er den smalle strimmel, der adskiller søen fra havet. Den mest berømte strand er Chalikounas Strand.

Korission Søen er kendt for sin fugleliv. Især om vinteren, her er der en række af ænder og hejrer, for at tilbringe vinteren her i Korfu. I Korfu bruger de Korission søen som dambrug. Der er forekomster af multe, havaborre, brasen, ål, rejer og krabber. Især de hyppige ål er fanget i fælder. Tidligere kunne man observere skildpadder. De er nu ikke så almindeligt mere.

Formentlig for at sikre beskyttelsen af landskabet i den sydlige del af søen, blev broen over det smalleste sted som forbinder søen, lukket til havet.

Billeder fra Lake Korission til østkysten nord for Petriti, hvor vi spiste "Stifano"

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but images/Graekenland/Korfu/Petriti/Petriti is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

"Bacchus" restaurant er beliggende på en af de smukkeste Ioniske øer, Korfu, som ligger på den smukke strand i Mesoggi hvor du nyder den vidunderlige udsigt over det Ioniske Hav, mens dit sind rejser og dagdrømmer.

Vores 20 år gamle erfaring gør vor køkken unikt. Den fremragende kvalitet snacks og vigtigste luksus retter, vores gode smag, og vores kærlighed til vores køkken samt vores rimelige priser gør "Bacchus" til en unik oplevelse, du ikke bør gå glip af.

Vores friske skaldyr og fisk som vores egen fisker kom med daglig, vil gøre dit besøg uforglemmeligt. Vores traditionelle græske køkken er kendt ikke blot for græske folk, men også for besøgende, der kommer fra hele Europa.

Disse er sandsynligvis nogle af grundene til, "Bacchus" er blevet hædret med tilstedeværelsen af godt - kendte personligheder, berømtheder fra den politiske og kunstneriske scene samt utallige kendere.

Den opmærksomhed, vi betaler på alle detaljer, den fine atmosfære og service er vores garanti for et uforglemmelig måltid og en mindeværdig aften.

Copyright 2021 © - www.allanras.dk - All Rights Reserved.